Salangen-Nyheter

Dramatiske scener har utspilt seg:

Kjørte hjullasteren inn i politibilen

I denne hjullasteren satt bonden i 40-årene da politiet skøyt, det som kan anses for å være 15 skudd mot han for å stoppe hans fremferd med kjøretøyet.
 Foto: Jon Henrik Larsen

I denne hjullasteren satt bonden i 40-årene da politiet skøyt, det som kan anses for å være 15 skudd mot han for å stoppe hans fremferd med kjøretøyet. Foto: Jon Henrik Larsen

Mannen i 40-årene dundret med hjullasteren inn i politibilen på åstedet natt til fredag. Heldigvis kom politibetjentene fra det uten fysiske skader.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2022 kl 09:14

Annonse
Annonse

Etterhvert som lyser og dagen kommer mer og mer i Lavangen og på gården nær Røkenes, ser man tydelig at det har utspilt seg dramatiske scener på åstedet mellom politiet og mannen i 40-årene som ble skutt og drept i hjullasteren. På ruta på døra til hjullasteren er det tydelige kulehull. Faktisk hele 15 slik nettavisen ser. Det vitner om dramatikken som har utspinnet seg her natt til fredag.

Det er tydelig ut ifra det man kan se på bildene at mannen har kjørt inn i politibilen som er en Volvo-stasjonsvogn med begge gaflene på hjullasteren. Rutene er knust og bilen ligger endevendt på siden.

Det foregår etterforskning på stedet fredag morgen med blant annet drone, og flere medier har kommet frem til stedet for å dekke hendelsen som har skjedd.

Nøkkelord

Annonse