Salangen-Nyheter

Midlertidig åpent i den nye fløya:

– Kun 3 uker igjen!

Sjef, Mazhar Iqbal (t.v.) og ansatt, Ann-Kristin Øvergård ønsker alle velkommen til helga for å sjekke ut den nyoppussede restaurantdelen og kjøpe seg en matbit i samme slengen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Lydbildet på Mazhar Mathus har skiftet fra fresende kjøtt, til hamrende dunking. – Det har gått lang litt tid, men nå kan vi endelig se et resultat, stråler Mazhar Iqbal. De forventer å være ferdig innen 3 uker.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lenge har Mazhar Iqbal gledet seg til dagen han kunne bygge ut lokalene til og personligfisere den til å bli sin helt egen resturant: Mazhar Mathus. Siste innspurt før fellesferien er i gang, men publikum kan allerede til helga oppleve en smakebit av resturantopplevelsen. – Mot helga skal vi ha åpen i den «nye» fløya. Der skal vi ha åpent fram til den offisielle åpningen, sier Mazhar Iqbal fornøyd og legger til at målet er å kunne åpne hele lokalet innen Millionfisken 2019 om 3 uker. Inngangen til resturanten blir fram til åpningen midlertidlig flyttet til nordsiden av bygget.

  • Saken fortsetter under bildet
  • *

Den gamle delen folk flest i kommunen er mest kjent med er under full oppussing og blir å holdes stengt fram til den offisielle åpningen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Ny meny i vente

De neste ukene fram til den storslagne åpningen av Mazhar Mathus kan man bestille og spise mat fra den gode gamle menyen, men når fellesferien ruller inn kan alle som elsker mat fryde seg. – Ved den offisielle åpningen kommer vi med en helt ny meny, som blir veldig bra!, forklarer Mazhar oppglødd, og peker mot et nytt bredt utvalg med salater, nye lunsjretter, både gratinerte og vanlige baguetter og «gyrosbrød». Pizzaelskere har også noe å se fram til, der ansatt Ann-Kristin Øvergård peker ut nye varianter folket kan glede seg til. – Det blir en helt ny arbeidsplass for oss også, så det er kjempeartig å få alt på plass, sier hun til nettavisen.

Les også:

– Dette gleder jeg meg til!

 Stenger en periode