Annonse
Salangen-Nyheter

Salangen kan by på så mangt:

- Mer enn du ville tro

Hans Christian Gjøvik og Sigrun Prestbakmo presenterer Salangens nye nettportaln. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Hans Christian Gjøvik og Sigrun Prestbakmo presenterer Salangens nye nettportaln. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Gjennom dugnadsarbeid kunne Hans Christian Gjøvik i går lansere nettportalen hvor alle tilbud og tjenester i Salangen kommune presenteres. - Jeg håper nettportalen faller i smak hos både salangsværinger og alle potensielle besøkende, sier Hans Christian Gjøvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2016 kl 00:00

Annonse
Annonse

Under pressekonferansen lanserte gründer Hans Christian Gjøvik sin nettportal som er en gave til salangsværingene. - Dette er en nettportal hvor alle tilbudene og tjenestene i kommunen blir presentert på en ryddig og oversiktlig måte. En nettportal hvor samtlige butikker og tjenester i kommunen har sin egen profil med tilhørende åpningstider, kontaktdetaljer og adresser, forklarer Gjøvik tydelig fornøyd under pressekonferansen.

- Mer enn du ville tru

Prosjektet har blitt gjennomført på fritiden og Gjøvik kunne formidle at han har lagt inn uherdig mye dugnadstimer i sitt arbeid. Nettsiden ble offentlig lansert under pressekonferansen som befant seg inne på Herredshuset i går formiddag. Mye av inspirasjon kommer over at Gjøvik stadig blir mer imponert over alt Sjøvegan og Salangen har å tilby. - Dette prosjektet ville ikke vært realistisk om det ikke var for dugnadsarbeidet. Jeg har gjentatte ganger latt meg imponere av Salangen og hva innbyggerne, næringslivet og kommunen har å tilby. Jeg begynte å tenke på hvordan man kan begynne å synliggjøre dette. Etter litt grubling bestemte jeg meg for å lage en nettportal hvor samtlige butikker og tjenester i kommunen har sin egen profil med tilhørende åpningstider, kontaktdetaljer og adresser, forklarer Gjøvik videre i pressekonferansen.

Det tok bare noen sekunder og lansere nettportalen for Hans Christian i går. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Gave til Salangen

Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo, lot seg veldig imponere over innsatsen til Gjøvik. - Dette er veldig sjenerøst. Han er en ekte salangsværing som er motivert og tenker fremtidsrettet. Dette er en gave til Salangen!. Jeg håper at portalen vil være til stor hjelp for alle som ønsker å utforske eller lete etter noe i Salangen. Denne kommunen har mye å by på!, avslutter Prestbakmo.

Besøk nettportalen her - Sjøvegan.no

Annonse