Salangen-Nyheter

Klar for 1.runde i cupen:

Når blir det cupkamper!

Det var jubelscener i garderoben i Bodø i går etter at det ble kjent at Salangen gikk videre i cupen. FOTO: VIDAR HIGRAFF

SJØVEGAN: I natt kom spillerne i Salangen IF Fotball hjem etter seier mot Grand i Bodø i Nordlandshallen i går. Resultatet ble 3-0 til "gutan" og dermed er de klar for 1. runde i cupen. Laget er nå oppe i 3.divisjonen og gleder seg til neste kamp.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var tydelig at kampen engasjerte den menige salangsværing i går, når man fulgte med på sosiale medier. - Dette var en jevn kamp, men spillerene dro til Bodø for å vinne kampen, noe de gjorde med stor seier!. Tidligere var de rykket opp i 3. divisjon og er nå klar for neste kamp. Dette var en stor motivator for laget, sier en fornøyd sportslig leder i SIF Fotball, Tore Ratkje.

Neste kamp

Det er ikke mange dagene før "gutan" skal i spill igjen. - Allerede 18. april er første kamp i serien, og blir spilt her i Salangen på Idrettsheia. 22. april spilles første cup -kamp i runden, og det blir også en hjemmekamp. Hvem vi skal møte vet vi ikke enda, men får vite det snart. Spillerne er uskadd og friske, så vi bare gleder oss til å spille, sier Tore Ratkje.

Inspirasjon

Det er ikke bare prestisje og heder og ære som står på spill i forhold til cup-spill, men også klubbkassa. - Det å vinne denne kampen var en stor inspirasjon både for spillere og trenere. Men denne kampen kostet oss rundt kr. 40.000,- i reiseutgifter, så det er dyrt å sende laget avgårde. Vi hadde tre reserver med, det som er lovlig innbyttere i en slik kamp. Akkurat nå er det bare jubel i leiren, og nå kan vi begynne å høste noe inntekter etterhvert, slik at det kan bli litt lettere når vi skal spille bortekamper, avslutter en engasjert Ratkje til nettavisen. Målscorere i kampen for Salangen var Sondre Tunstad, Odd Henning Skog og Jon Kristian Leirvang.