Salangen-Nyheter

Elevene instruerer barna:

Oppstart for idrettsskolen

Andreas Seipäjärvi er lærer til breddeidrettselevene ved Sjøvegan videregående skole og forteller til nettavisen at dette er i forbindelse med elevenes læreplan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne på Salangshallen. Dette er et tilbud for barn som går i første til fjerde klasse og er del av utdanningen for breddeidrettselevene på Sjøvegan videregående skole.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I går, torsdag var det oppstart for idrettsskolen inne i Salangshallen på Sjøvegan. Andreas Seipäjärvi er lærer til breddeidrettselevene ved Sjøvegan videregående skole og forteller til nettavisen at dette er i forbindelse med elevenes læreplan. – Det er en del av undervisningen vi har i forbindelse med breddeidrett. Her lærer elevene å bli bedre instruktører, og i læreplanen står det at de blant annet skal lære barn og unge i ulike aktiviteter som del av dette. Dette er et gratis tilbud for alle barn i Salangen kommune mellom seks og ti år, altså 1. til 4. klasse, og blir å foregå hver torsdag fremover mot jul fra klokken 17:00 til 18:15 og så blir vi å starte på igjen på nyåret og frem til påske. Liste over aktiviteter finnes på korktavla i gangen til idrettshallen. Alle som vil er hjertelig velkommen til å være med på dette gratis breddeidrettstilbudet, oppfordrer Seipäjärvi til nettavisen.