ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Coop Prix på Sjøvegan hadde i 2008...

Overskudd på 1,5. mill.

I går kveld hadde Sjøvegan- kretsen Coop Midt Troms årsmøte. På møtet ble blant annet situasjonen for Coop Prix- butikken på Sjøvegan lagt fram.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

På bildet:

Assisterende direktør i Coop Midt Troms, Alf Gunnar Stenhaug fortalte om året 2008.

I går kveld hadde Sjøvegan- kretsen i Coop Midt Troms sitt årsmøte. Møtet ble avholdt på Prix-kafeen med et oppmøtetall på rundt 20 personer. På møtet ble vanlige årsmøtesaker lagt fram og presentert for medlemmene i Coop.Solid omsettning

Butikksjef Agnar Fossbakk ved Coop Prix- butikken på Sjøvegan orienterte litt om forandringene i butikken det siste året, og om situasjonen etter ombyggningen. - Vi hadde i 2008 en omsettning på 36.millioner kroner her på Sjøvegan. Så hvis vi ser på overskuddet som ble det lavere, men det hadde vi forventet. Vi endte opp på 1,5.millioner kroner i overskudd, sa Fossbakk til forsamlingen. Han begrunner overskuddet som litt halvert i forhold til årene tidligere med at man har fått en annen konkurransesituasjon på Sjøvegan, i tilegg til at butikken har vært under ombygging.

Vil satse hardt

Coop-butikken på Sjøvegan vil i følge butikksjef Fossbakk satse hardt videre. - Vi har allerede begynt å ta inn kjøkkenutstyr og noe verktøy i butikken. Ikke så mye, men litt, sier Fossbakk med et smil rundt munnen. Han forteller også at butikken jobber sterkt med å få bli tippekommisjonær for Norsk Tipping. - Dette er viktig for oss. Kundene etterspør det når de har handlet hos oss, og derfor jobber vi med det. Men vi har ikke fått svar enda, sier Fossbakk.  Han forteller at man vil jobbe med å utvikle butikken videre i løpet av 2009 for å møte konkurransen fra Rema 1000.Hyggelig kveld

 

I tilegg til at harde fakta ble servert til Coop-medlemmene i går kveld, var det også tid til matservering og hygge. Salangen Trekkspillklubb var hyret inn for anledningen og spilte mange flotte melodier, og skapte god stemning. - Det er så viktig at vi har litt kulturelt mangfold på disse årsmøtene også i tilegg til sosialt samvær, sier kretsleder Eliseus Rønhaug til nettavisen.

Alle foto: Jon Henrik Larsen