Salangen-Nyheter

Næringsliv og skoleelever:

Ryddet opp i sentrum

SJØVEGAN: Torsdag kveld var satt i dugnadens tegn da Sjøvegan- sentrum ble gjort klar til både 17.mai- feiring og årets Millionfisken- arrangement. Over 50 små og store personer deltok på ryddedugnaden.

Publisert:

Annonse
Annonse

Rundt 50 mennesker fra næringsliv i Salangen og andre frivillige stilte torsdag kveld opp til en felles storslått vårdugnad i Sjøvegan- sentrum. Hele sentrum skulle rakes, ryddes og forskjønnes i løpet av kvelden, og jaggu meg gikk det unna. 42 flagg kom opp og på plass langs veien inn til Sjøvegan, noe som skapte en utrolig fin farge og velkomst for dem som kommer til Sjøvegan i sommer. - Det er utrolig artig med denne dugnaden. Nå har vi hatt folk med på denne dugnaden som er alt fra 4 år og opp til 87 år. Det må man kalle for arbeidsglede, sa Tor-Arne Chruikshank til nettavisen.

Båter kom ut

Etter at nettavisen skrev om at gamle trebåter var etterlyst til forskjønnelsen av sentrum, dukket det flere og flere båter fra ulike steder i Salangen. Båtene kom på plass i sentrum i går kveld, og skal nå beplantes så snart dette er mulig. Hele dugnaden ble avsluttet med varm og deilig biffgryte med ris inne på Lundbrygga Pub.