Salangen-Nyheter

Klare for duell i «The Voice»:

Vil Emilie komme til å gå videre?

Emilie Fosshaug (19) fra Ibestad er klar for duell i programmet «The Voice» fredag kveld.
 Foto: Viken Foto / TV2

Emilie Fosshaug (19) fra Ibestad er klar for duell i programmet «The Voice» fredag kveld. Foto: Viken Foto / TV2

I morgen fredag kveld er Emilie Fosshaug (19) fra Ibestad klar for duell i beste sendetid på TV2 Direkte i programmet «The Voice».

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Det har gått litt tid siden fredag 6.januar da Emilie Fosshaug fra Ibestad kommune gikk videre i sangkonkurransen «The Voice» på TV2 Direkte. Det var store gledesscener som kunne sees igjennom tv-ruta når det gikk opp for Emilie at hun var videre i konkurransen.

Se smakebit av programmet fredag kveld:

- Det var en helt sinnsyk opplevelse. Jeg hadde aldri forventet og gå videre. Jeg ble helt satt ut og måtte bare prøve og fullføre låten, sa Emilie til nettavisen etter showet var ferdig den kvelden.

Klar for duell

I kveld derimot er turen kommet for duell i programmet. Det er Emilies mentor Ina Wroldsen som har satt henne sammen med Mia Charlotte Skoge Nøringseth fra Ålesund. Kun én av dem får være med videre på mentorens lag, men løpet er nødvendigvis ikke kjørt for den som ikke blir valgt med videre av egen mentor, vedkommende kan nemlig «stjeles» av en annen mentor. Hvordan det vil gå for Emilies del, er klart ved 20.30-tiden fredag kveld.

Nettavisen følger saken utover fredag kveld!

Emilie er virkelig en dame for sin stemme!. Fredag kveld er hun klar for å duellere med en annet sangtalent på Ina Wroldsen sitt lag i programmet «The Voice» på TV2 Direkte.
 Foto: Viken Foto / TV2

Emilie er virkelig en dame for sin stemme!. Fredag kveld er hun klar for å duellere med en annet sangtalent på Ina Wroldsen sitt lag i programmet «The Voice» på TV2 Direkte. Foto: Viken Foto / TV2

Annonse