Salangen-Nyheter

Feirer igjennom helga:

10 gode år med Sport1

Sport1 på Sjøvegan markerer i helga 10 års jubileum som butikk på Sjøvegan. Daglig leder Brita Sagerup er fornøyd med årene som har gått. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Den lokale Sport1- butikken på Sjøvegan feirer 10 år som butikk på Sjøvegan. - I helga tilbyr vi kaffe og kaker til kundene, sier daglig leder Brita Sagerup.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sport1 butikken på Sjøvegan er en attraktiv sportsbutikk, og fullt på høyde med en sportsbutikk i byen. Med flere eiere har bedriften vært godt rustet igjennom de ti årene den har vært drevet. - Det har vært spennende og drive og til tider krevende. Vi har prøvd å tilpasse oss markedet etterhvert og utvidet ekspertisen for å følge utviklingen i markedet, sier daglig leder Brita Sagerup til nettavisen.

Flytting

I løpet av de ti årene med sportsbutikk har det vært en del flytting av lokaler. - Vi er nå i vårt tredje lokale, og her er vi nok kommet for å bli, har det flott her. Vi er takknemlig for at kundene støtter opp om oss og handler hos oss. Uten det kan vi ikke overleve, konstaterer Sagerup med et smil. I helga feires det med kaker og kaffe i butikken fra morgen til ettermiddag. - I tilegg har vi mange gode tilbud til de som kommer innom, reklamerer Brita Sagerup.