Salangen-Nyheter

Kjøpmann-stilling på Rema 1000:

10 personer har søkt

Regiondirektør Ronny Repvik er glad for at mange har søkt på kjøpmann-stillingen i Salangen.

SJØVEGAN: 10 personer har søkt på kjøpmann-stillingen ved Rema 1000 på Sjøvegan. - Det er positivt at vi har fått søkere både fra lokalt og regionalt, sier regiondirektør i Rema 1000 region nord, Ronny Repvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I fjor høst ble det klart at Nina Årvold og Tor-Ivar Nyland trekker seg som kjøpmenn ved Rema 1000- butikken på Sjøvegan. Arbeidet har siden da pågått med å finne en ny(nye( kjøpmenn til butikken. - Vi har hatt en lengre prosess på dette. Og vi har nå fått 10 søkere på stillingen. De kommer både fra lokalt, regionalt og nasjonalt, sier regiondirektør for Rema 1000 region nord, Ronny Repvik til nettavisen.

Seks års drift

Siden 2008 har Nina Årvold vært den lokale kjøpmannen for Rema 1000 på Sjøvegan. Nå ønsker hun og mannen Tor-Ivar mer fritid og tid til familien. De begge skal drive butikken frem mot sommeren i år, da forhåpentligvis ny kjøpmann er klar til å overta. - Vi bruker litt tid på denne prosessen. Så i løpet av februar håper vi at vi kan presentere en ny kjøpmann for butikken på Sjøvegan, avslutter Repvik.

ANNONSE
Annonse