Salangen-Nyheter

Kronerulling i Lavangen kirke:

40.000 kroner til ny løper

Kirkeverge i Lavangen kirke, Jan-Magne Johansen sier at all hjelp under kronerullingen hjelper til å få løperdrømmen realisert. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SOLØY: Kronerullingen for Lavangen kirkes nye løper som har pågått i flere måneder har begynt å vise noen resultater, men kirkeverge Jan-Magne Johansen mener givergleden fortsatt er litt lav i disse juletider.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Som en flott bursdagsgave til Lavangen kirke som i år fylte 125 år ønsket Lavangens menighet å få fornyet den slitte løperen i midtgangen med en ny og slitesterk løper av god kvalitet. Kronerullingen vekket givergleden til kommunestyret, som donerte 25.000 kroner til innkjøpet av den nye løperen for kort tid siden. Like etter fulgte Spar Tennevoll også opp som et godt eksempel. Desverre har givergleden i Lavangen vært litt lav fra næringslivet i følge kirkeverge Jan-Magne Johansen som minner alle på at det ikke er for sent å hjelpe til i kronerullingen enda. - Vi setter utrolig stor pris på hjelpen vi har fått så langt. Alt teller, om det er et lite eller stort beløp, sier Johansen til nettavisen.

Et lite løp igjen

Fram til årskiftet er prisen på den nye løperen redusert ned til 180.000 kroner, men så langt kan kirkevergen fortelle at de kun har samlet en liten del av det de trenger for å nå målet. - Takket været hjelpa av kommunen og Spar Tennevoll, mangler vi bare 140.000 kroner for å nå målet. Hadde vi sett Lavangens næringsliv på banen, vil jeg tro vi rekker å nå målet vårt før årskiftet, avslutter Johansen til nettavisen med et smil.

Ønsker du å støtte Lavangen kirkes mål om å få en ny løper ? Da kan du gi ditt bidrag til

kontonummer: 4520 19 40188