Salangen-Nyheter

Line Miriam om mediehuset:

- Æ e virkelig imponert!

Line Miriam Sandberg fikk prøve ut det nye studioet som gir web-tv hos Salangen-Nyheter uante muligheter.

SJØVEGAN: Det nye virituelle studioet, som virkelig gir muligheter innenfor web-tv ble offisielt åpnet fredag formiddag av fylkesråd for kultur, næring og helse i Troms fylkeskommune, Line Miriam Sandberg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Salangen-Nyheter redaksjonen hadde storflott besøk på fredag av fylkesråd Line Miriam Sandberg og sametingsråd Ann-Mari Thomassen. Førstnevnte fikk tildelt oppgaven med den offisielle åpningen av green-screen-studioet til Salangen- Nyheter. Deretter fikk hun prøve seg som nyhetsanker i studioet.

Positiv

Etter åpningen var det møte i redaksjonens lokaler mellom de overnevnte, og ordfører i Salangen, Sigrun W. Prestbakmo. Innehaver og gründer av bedriften, Jon Henrik Larsen viste frem hva nettavisen har arbeidet med de siste årene. Både Nyheter på samisk, Nyheter på Dari og flere andre produksjoner ble vist frem. Både fylkesråden og sametingsråden ga svært positive tilbakemeldinger på det nettavisen har klart å få til frem til i dag. - Vi ønsker å satse på Salangen Nyheter, og håper fylkeskommunen er med på det, sa Ann-Mari Thomassen under møtet.

MIKI-senteret

Det ble også gitt litt informasjon om planer fremover for bedriften, og den nye satsingen som er MIKI-senteret. Dette står for Media, Integrering, Kultur, og Inkludering. - Vi i nettavisen ønsker å kunne være et mediesenter som tilbyr arbeid, praksis, og opplæring til de som ikke kan søke arbeid på ordinære måter, sa Jon Henrik på møtet.

Diagnoser

Eieren av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen har på mange måter gitt autisme et ansikt. Han har vist at en diagnose kan være en utrolig flott ting, om man bare har fokus på rett plass. - Diagnose er en styrke, ikke en svakhet!, sa han i møtet.