Salangen-Nyheter

Årsmøte i Salangen AUF:

- Alle er velkommen

Maia Gartland Hoff (t.h) og Maria Bjerkmo (t.v) håper at mange vil komme på AUF sitt årsmøte torsdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Førstkommende torsdag inviteres det til årsmøte i Salangen AUF. Alle medlemmene ønskes velkommen til å delta på den første sammenkommsten i år som foregår i Huset mot havet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

To av medlemmene i ungdomspartiet Maia Gartland Hoff og Maria Bjerkmo ønsker alle andre medlemmer hjertelig velkommen. - Det blir et koselig møte, og etterpå serveres det pizza, forteller de to jentene til nettavisen.

Håper alle kommer

Vi håper så mange som mulig stiller opp på dette årsmøtet. - Vi har rundt 40 medlemmer per dags dato, men vi ønsker selvføgelig flere medlemmer, forteller styremedlem Maia Gartland Hoff. - Det koster 50 kroner i årskontigent, å det er veldig bra å være med, legger Maria Bjerkmo til.

Sosialt

Det er veldig sosialt å være med i AUF. - Vi har flere planer fremover også. Vi har både jenter og gutter som er med. Aldersgrensen er 13 til 35 år, sier de to engasjerte jentene. På dette møtet skal det også velges nytt styre. Både leder, sekretær og nestleder. - Så da er det veldig viktig at medlemmene stiller opp på møtet, avslutter de to.

Årsmøtet skal foregå på møterommet på Huset mot havet, førstkommende torsdag klokken 18.00.