Salangen-Nyheter

- Skapt et arrangement som treffer:

Allerede 200 solgte pass

Styreleder for Millionfisken Torkel Rørstrand forteller at de allerede er kommet godt i gang med planleggingen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

Styreleder for Millionfisken Torkel Rørstrand forteller at de allerede er kommet godt i gang med planleggingen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN: Styret i Millionfisken kan snart senke skuldrene og puste lettet ut, med god grunn. Allerede er artistlisten for neste års arrangement nesten på plass, og det er solgt over 200 festivalpass til nå.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2017 kl 00:00

Annonse
Annonse

Etter å ha drevet i 10 år begynner rutinene å falle på plass for styret i Millionfisken. Allerede er de kommet langt i planleggingen rundt neste års arrangement, omlag 200 festivalpass er solgt, og i henhold til artistlisten er de ikke langt unna á jour. - Vi er godt i gang med forberedelsene til Millionfisken 2018, vi har gått igjennom budsjettet og planer for salget, og allerede er en god del kommet på plass. Årets festival gikk veldig bra, vi ligger på samme nivå som i fjor, og vi forventer minst samme nivå for neste år også, forteller styreleder Torkel Rørstrand ovenfor nettavisen.

- Et arrangement for hele familien

Frem til 15. oktober solgte de festivalpass til spesialpris. Selv om ingenting av programmet enda er offentliggjort opplevde de et fantastisk salg og hele to hundre personer sikret seg inngang til neste års store fiskefestival på Sjøvegan. Styremedlem Ellen Lise Woll forteller at de tidligere har lagt festivalpass ut for salg den 1. desember.  - At det har vært et slik godt salg forteller at vi har skapt et arrangement som folk liker, og ønsker å besøke år etter år. Vi satser hardt på at Millionfisken skal være en festival for alle i familien, og det ser ut til at vi har fått dette til, men det betyr ikke at vi vil slutte å jobbe videre med å utvikle oss. Jeg tror nok også da NRK filmet her var verdifull promotering, forteller Woll.

Selvsikre på artistlisten

Artistansvarlige Christer Møller kan røpe at det ligger til å bli enda en storslått festival med tanke på de musikalske opplevelsene, ettersom de i år har vært så tidlig ute med bookingen. Det er enda ikke satt noen tidspunkt for når første artisten vil bli annonsert, men forteller at det i hovedsak kun er logistikk og andre formaliteter som gjenstår før avtalene kan signeres. - Vi har fått mange spennende publikumsfavoritter som vi nå jobber med, i fare for å røpe for mye kan jeg si at vi har lagt opp et program basert på de tilbakemeldinger og ønsker vi har fått fra gjestene. I år hadde vi en kanon artistrekke, og vi er ganske selvsikre på neste års program også, forteller Møller.

Annonse