Salangen-Nyheter

Kvæfjord Mannskor inviterer til:

Allsang og Bacalao

Det blir allsang og bacalao på Fjellkysten kommende helg. - Alle er velkommen, sier kormedlem Trond Pettersen. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

ÅBREKKA: Ny aktivitet på Fjellkysten kommende helg, hvor publikum kan komme til en gratis konsert, hvor det blir sang fra koret, men også mulighet for allsang. Det blir salg av kaffe og kanskje kvæfjordkake under konserten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det er stadig nye aktiviteter på Fjellkysten Gjestehus. - I forbindelse med at vi i Kvæfjord mannskor reiser hit til Fjellysten og skal ha ei hel helg med øving, så vil vi også kunne gi noe tilbake til folk som også er glad i korsang. Og ikke bare skal vi synge, men det skal også bli ei flott anledning til allsang. Det hele har en sammenheng med at Kvæfjord Mannskor holder på med et prosjekt som heter "Beatles, Bremnes & Bacalao" at vi har denne øvinga. Dette er et prosjekt som vi skal ha ferdig litt utpå vinteren, og som vi vil da presentere for publikum rundt om i regionen ved at vi holder konserter, forteller kormedlem og salangsværing Trond Pettersen til nettavisen.

Gleder seg

Under denne konserten som begynner lørdag den 12. oktober kl 17:00 og forventes å vare frem til kl 19:00, vil det etterpå bli anledning for alle å kjøpe Bacalao. - Må bare si at som sanger så ser jeg virkelig frem til denne helga. For med slik intensiv og tett øving, så føler jeg at vi får mye mer ut av det. I tillegg så får vi også det sosiale samværet som også blir, for her skal vi kose oss. Det at vi reiser til Fjellkysten Gjestehus og har øving her, er jo at direktøren for Fjellkysten, Tor Lyngmo også er medlem og sanger i Kvæfjord mannskor. Her har vi et flott øvingslokale, en flott konsertarena, og ikke minst kan vi overnatte og spise god mat. Ser ikke bort fra at vi begynne å forberede julesanger også, for det er ikke så lenge til jul, avslutter en spent og forventningsfull korist, Trond Pettersen, som håper det kommer mye folk.