Salangen-Nyheter

120 utstillere til Villmarksmessa i Bardu:

Alt i rute for messa

Neste helg åpner Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu. Messeleder Hans Hammer forteller at alt er etter planen så langt. Det er hele 120 utstillere i år, og vær-prognosen ser lovende ut. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu nærmer seg med stormskritt, og messeleder Hans Hammer begynner å kjenne spenningen på kroppen. I år kommer hele 120 utstillere til den populære messa.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nedtellingen er begynt, og det er ikke lenge til at riggingen begynner for Villmarksmessa i Bardu. Messeleder Hans Hammer opplyser overfor nettavisen at alt ser nå veldig bra ut. – Vi har vel fått på plass det aller meste, nå er det nesten bare oppmonteringen som gjenstår. Vi har helt på tampen nå fått med enda en spennende gjest til messa. Hun heter Johanna Davidson, og jobber til daglig i Tromsø som sykepleier. Hun gikk i fjor til sydpolen, og satt samtidig verdensrekord i å gå rasket fra kysten til sydpolen på kun 39 dager. Denne turen har hun skrevet bok om, i tillegg til at hun skal prate og vise litt filmer fra turen, forteller messeleder, Hans Hammer.

For både store og små

Ellers kommer også villmarksmannen Jens Kvernmo, kjent fra blant annet Tv-serien "Alene". Kvernmo skal holde foredrag inne i lavvoen både lørdag og søndag. Tromsø casting og fluefiskeforening kommer med flere proffe fluekastere som vil være tilgjengelig til å kunne bistå med litt tips og kursing i kasting med både sluk- og fluestang. I år blir det også satt opp en rekke spennende aktiviteter forbeholdt den yngre garde, blant annet konkuraranser, taubane og hesteridning. Åpningtidene for årets Villmarksmesse er fra 15:00 til 20:00 på fredag, 10:00 til 18:00 på lørdag, og 11:00 til 17:00 på søndag. Avslutningsvis oppfordrer messelederen alle som har tenkt å ta turen til Nord-Norsk Villmarksmesse Bardu om å forhåndsbestille billetter på nett. – Det gjør at man slipper å stå i kø, i tillegg til at man også sparer noen kroner. Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til Villmarksmessa 2018, oppfordrer Hammer avsluttende. For å forhåndsbestille billetter kan en klikke HER.