Salangen-Nyheter

Mandag er det russerevy:

Alt klart for 69° Nord

– Dørene åpner klokken 19:00 med billett og kafésalg. Det vil også være mulig å kjøpe russeavisen der, forteller russepresident Emilie Bruvoll.

SJØVEGAN: Mandag 30.april klokken 20:00 er det duket for årets Russerevy "69° Nord". Revysjef Malin Markussen forteller at det blir en artig revy med mye sang og dans.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mandag kveld åpner dørene på Salangen kulturhus for årets russerevy. Sjøveganrussen har stått på den siste tiden for å få forberedelsene i boks til revyen som har fått navnet "69° Nord", som er en lokal vri på underholdningsprogrammet 71° Nord. – Dørene åpner klokken 19:00 med billett og kafésalg. Det vil også være mulig å kjøpe russeavisen der, forteller revysjef Emilie Bruvoll.

Gir overskudd til grendehuset

Billettprisen er satt til 200 kroner for voksne, og 100 kroner for de under 13 år, men revysjefene Malin og Emilie opplyser at anbefalt aldergrense er satt til 13 år. Overskuddet for revyen går til Øvre Salangen Grendelag for deres støtte til elevene. – De har vært veldig behjelpelige og vi har fått leie lokaler hos de til arrangementer vi har hatt og vi har fått bruke kostymer fra de, noe vi er veldig takknemmelige for, forteller Malin Markussen.

ANNONSE
Annonse