Salangen-Nyheter

27. mai åpner Beate dørene:

Åpner blomsterbutikk

Beate Rasmussen gleder seg til å åpne egen blomsterforretning i Brøstadbotn

BRØSTADBOTN: 27.mai åpner det en ny blomsterbutikk i Brøstadbotn. Det er florist og gründer Beate Rasmussen som skal drive butikken som skal hete Blomst A/S.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I lokalet som om noen uker blir den nye blomsterbutikken i Brøstadbotn er forberedelsene godt i gang.  Florist og gründer Beate Rasmussen forteller at reolene er allerede på plass, men det gjenstår enda litt forberedelser. - Jeg har god hjelp av min bedre halvdel, som også vil være med å bistå litt i driften etter oppstart, sier Rasmussen i intervju med nettavisen.

Tradisjonelle blomster

Beate forteller at hun tidligere har jobbet i blomsterbutikken som var før i Brøstadbotn, og kjenner godt hvilken blomster og varer som er ettertraktet blant lokalbefolkningen. - Det er de tradisjonelle blomstene både til hage, hjem og buketter til seremonier, i tillegg til vaser, potter og lignende. - Jeg har alltid hatt en interesse av å lage og å skape ting, sier gründeren.

Blomst A/S er navnet på den nye blomsterbutikken til Beate Rasmussen. Dørene åpner 27. mai. FOTO: PRIVAT. 

Ønsker velkommen med gode tilbud

Blomst A/S åpner dørene 27. mai, og ligger sentralt til i sentrum med caféen som nærmeste nabo. Hun ønsker alle hjertelig velkommen til butikken sin med gode åpningstilbud, og ser frem til å yte god service ovenfor sine kommende kunder.

ANNONSE
Annonse