Salangen-Nyheter

Selger samisk design på nett:

Åpner egen nettbutikk

Anne Gerd Eira har nå åpnet nettbutikk i forhold til hennes bedrift Gea Design. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Anne Gerd Eira har nå åpnet nettbutikk i forhold til hennes bedrift Gea Design. FOTO: JON HENRIK LARSEN

FOSSBAKKEN: Anne Gerd Eira (bildet) i Gea Design kunne fredag ettermiddag åpne nettbutikk. - Jeg håper mange vil bruke nettbutikken i tiden fremover, sier Eira.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Eira har i lengre tid drevet med salg av samiske designprodukter. Sist fredag kunne hun endelig åpne sin første nettbutikk. - I nettbutikken finner interiørprodukter, barneklær, luer og hårpynt. Jeg designer og produserer alle produktene mine selv. Jeg tar utgangspunkt i det tradisjonelle og overfører det på ny design, sier Anne Gerd Eira til nettavisen.

Oppvokst med håndverkskunst

Anne Gerd har vokst opp med samisk håndverkskunst og det bærer produktene hennes preg av i forhold til god kvalitet. - Jeg har vokst opp med tradisjonell duodji og syns også det er veldig spennende å lage andre produkter som vi ellers har bruk for i hverdagen, med samisk design, sier Anne Gerd og smiler. Hun har ikke hatt noe fast salgssted tidligere for sine varer. Men hun har deltatt på messer og tatt i mot bestillinger tidligere. - Ved og åpne en nettbutikk ønsker jeg og gjøre produktene mine lettere tilgjengelig for kundene, sier Anne Gerd Eira til nettavisen. Man kan sjekke nettsidene til Eira ved å

klikke her!

Annonse