Salangen-Nyheter

Ny sommer med åpne dører:

Åpner på Lilleverket

Ragnhild Fjeldstad ønsker alle velkommen til Lilleverket kafe i sommer. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SALANGSVERKET: Lilleverket kafe åpnes igjen for en ny sesong. Mange flotte bilder og god historie er noe av det Ragnhild Fjeldstad (bildet) kan friste med.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ragnhild Fjeldstad er klar for en ny sesong ved Lilleverket kafe på Salangsverket. Hver søndag i sommer skal kafeen være åpen med kafe, museumsvirksomhet og håndverk. - Det blir også guiding i Fotefar mot Nord- stien hver søndag kl. 13.00, forteller Ragnhild Fjeldstad til nettavisen. Selve kafeen på Salangsverket er åpen fra kl. 11.00 til 15.00 hver søndag i sommer.

Noe nytt

Dette året skal Ragnhild Fjeldstad starte med noe nytt som ikke har vært tidligere.- Vi skal prøve å holde formiddags-kafe hver onsdag fra klokken 11.00-15.00. Det er ikke jeg som skal ha ansvaret for denne kafeen da, forteller hun videre til nettavisen. Det er jo soleklart at det kan bli for mye ansvar på oss alle, og da er det alltids godt med litt hjelp fra gode venner. - Jeg har en venninne som skal hjelpe meg med dette. Det var hun som hadde lyst til å holde åpent enda en dag i uken, og da passet onsdagene bra, avslutter Ragnhild.