Annonse
Salangen-Nyheter

Klar tale fra ungdomspolitiker:

- Arbeid til de unge !

På bildet: Cecilie T. Myrseth holdt årets 1.mai- tale på fellesarrangementet for Salangen, Lavangen og Gratangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Cecilie T. Myrseth holdt årets 1.mai- tale på fellesarrangementet for Salangen, Lavangen og Gratangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Fylkestingsrepresentant Cecilie T. Myrseth (bildet) sto for talen på felles 1.mai- arrangementet for Salangen, Lavangen og Gratangen lørdag ettermiddag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Nytt av året ble 1.mai- arrangementet for Salangen, Lavangen og Gratangen holdt på ett og samme sted, nemlig på Fjellkysten i Lavangen. Rundt 60 personer møtte opp i god Arbeiderparti-solidaritet på dagen. Dagens hovedtaler var Lavangen-jenta Cecilie T. Myrseth. Hun er til daglig medlem i utdanning- og helsekomiteen i Troms fylke. I sin tale fokuserte hun på at ungdommen på bygda må ha arbeid. - Vi trenger ungdommen i jobb, og at de klarer og fullføre den videregående utdanningen, sa Myrseth til de oppmøtte på 1.mai- arrangementet.

På bildet:

Sanger som "Internasjonalen" ble fremført i fellesskap av alle de oppmøtte. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Skryt av initativene

Myrseth la også vekt på i sin tale hvor viktig det er med internasjonal solidateritet i forhold til arbeid og velferd. Hun fikk også med seg i talen hvor stolt hun er over det som skjer i regionen for tiden. - Det skjer mye i denne regionen for tiden. I Lavangen og Gratangen deltar de i et felles prosjekt som heter "Blest i havlandet". Dette er et prosjekt som kan få flere folk i husene i regionen, sa Myrseth fra talerstolen. Hun skrøt også av de positive arrangementetene som er på sommeren, som Millionfisken og Lavangsvekka.


På bildet:

Rundt 60 personer møtte frem til 1.mai- markering på Fjellkysten. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Underholdt

I tilegg til talen til Cecilie T. Myrseth og Tommy Sarnes fra fylkesstyret i Arbeiderpartiet Troms, var det sang av kjente solidaritetssaker som "Internasjonalen". Men også et friskt pust fra Salangen fikk være med på underholdningen. Maja Gartland Hoff har hatt flere spilleoppdrag på offentlige arrangement, således også på lørdagens 1.mai arrangement på Fjellkysten. Markeringen ble avsluttet med nystekt pizza og sosialt samvær.

Annonse