Salangen-Nyheter

Nå skal årets unge bonde 2011 kåres:

Årets unge bonde 2011

Roar Lima Grødeland fra Klepp på Jæren er kåret til «Årets unge bonde 2010» av Norges Bygdeungdomslag

Roar Lima Grødeland fra Klepp på Jæren er kåret til «Årets unge bonde 2010» av Norges Bygdeungdomslag

ÅS: Den 16.november er det klart for å kåre årets unge bonde 2011. Nå kan du sende inn forslag til din kandidat. Kanskje kan det være en salangsværing eller lavangsværing ?

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

For andre året på rad kan du være med på kåringen av årets unge bonde. Årets unge bonde er en del av rekruteringskampanjen "Grønn utdanning", et samarbeidsprodukt mellom McDonalds og Norges Bygdeungdomslag. Dette samarbeidet ble satt i gang for å øke rekruteringen til landbruket og sette søkelyset på Norsk kvalitetsmat.


Regler

For å delta på kåringen må kanditaten være under 35 år, være et forbilde og drive med matproduksjon. Alle forslag til kandidater må være inne senest 31.oktober. Per i dag har det kommet inn ca 140 forslag til kandidater, men de fleste er fra østlandet så de ønsker seg flere kandidater og gjerne fra de andre fylkene også. Har du et forslag på en god kandidat kan du legge dette inn på www.ungbonde.no . Selve kåringen vil skje den 16.november på Universitetet for Miljø- og Biovitenskap på Ås. Vinneren får i tillegg til heder og ære, avløser for ei helg og en tur til Barcelona for to.


Juryen

Juryen består av følgende personer: Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk; Mari Velsand, sjefsredaktør i Nationen; Inger Johanne Sveen, Leder i Norges Bygdeungdomslag; Olli Kilpi, administrerende direktør i McDonalds Norge og Hans Fredrik Hoen, rektor ved universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås.

Annonse