Salangen-Nyheter

Ta godt i mot russen på torsdag:

Årets viktigste russeknute

Denne uken skal Sjøvegan-russen foreta årets viktigste russeknute. Onsdag og torsdag vil de gå dør til dør i Salangen og Dyrøy å samle inn penger til årets Krafttak mot Kreft aksjon. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN. Denne uken skal Sjøvegan-russen foreta årets viktigste russeknute. Onsdag og torsdag vil de gå dør-til-dør i Salangen og Dyrøy og samle inn penger til årets Krafttak mot Kreft- aksjon.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det er en tradisjon ved Sjøvegan videregående skole at årets russekull gjør årets viktigste russeknute i denne tiden i mars. Dette i forbindelse med Kraftak mot Kreft askjonen til Kreftforeningen. De omlag 20 russene ved Sjøvegan videregående skole gå dør- til- dør i Salangen og Dyrøy kommune onsdag og torsdag denne uken. Russepresident og aksjonssjef, Veslemøy Talseth forteller at hun håper folk tar godt i mot russen når de kommer og at de tar ut kontanter på forhånd, men det vil og være mulig å gi via digital innsamling og via Vipps. Tema for årets innsamling er "Kreftformer som få overlever".

Vipps nr til Sjøvegan-russen er 471056.