Salangen-Nyheter

Fra Jamaica til Morgan's Ship:

Arktisk-Karibisk helg

Til helga er både private- og næringsaktører fra regionen invitert til et dialogseminar ved Morgans Ship, hit kommer representanter fra JAMPRO (Jamaica Trade and Invest) for å drøfte mulige samarbeidsområder.

GRØSNES: Til helga kommer Enid Williams fra JAMPRO for et dialogseminar hvor de skal utforske farvannet mellom det arktiske og karibiske livet og finne mulige samarbeidsområder.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hele helga blir det Arktisk-Karibisk Farvann ved Morgans Ship. - 10. til 12. november får Morgans Skip A/S i Gratangen besøk fra Jamaica. Det er JAMPRO-Jamaica Trade and Invest, som sender en representant opp til Lille Jamaica i Gratangen, der skulpturen Morgans Skip ligger. Enid Williams, fra JAMPRO, kommer for å bli kjent med Morgans Skip og regionen, samt diskutere mulige samarbeidsområder. Jamaica har tradisjonelt en flere hundre år forbindelse til Norge gjennom import av klippfisk til Karibia. Klippfisk er en av hovedingrediensene i den jamaicanske nasjonalretten. Lørdag ettermiddag, fra 16.00 til 18.00 vil det bli et åpent dialogseminar, privatpersoner, representanter fra kultur og næring i regionen er velkommen. Seminaret blir i Captains Cabin, ved Morgans Skip. Sammen skal vi løfte blikket og se hva som kan befinne seg i farvannet mellom det arktiske og karibiske livet, dette sier Astrid Høgmo, styreleder i Morgans Skip A/S i en pressemelding.