Salangen-Nyheter

Mesterskap lagt til Salangen:

Årlig skiskolestafett

24.mars blir det igjen skoleskistafett i Salangen. Det vil bli et yrende liv på Idrettsheia eller Seljeskog stadion denne dagen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det innbys nå til stafettmesterskap på ski for mellom- og ungdomstrinnene i Midt Troms. Mesterskapet er planlagt tirsdag 24.mars på Idrettsheia eller i Seljeskog.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Den årvisse skole- skistafetten mellom skolene i Midt -Troms er nå planlagt. - I år er det Salangen skole sin tur å arrangere dette, sier lærer Kenneth Daleng til nettavisen. På denne stafetten kommer det lag fra alle skolene i Midt- Troms, og det blir rundt 100 lag som konkurrerer. - I år har vi valgt å lokalisere rennet på Idrettsheia på Sjøvegan, og det på grunn av større parkeringsplass for busser, men vi har Seljeskog skistadion som reserve, og det har noe med snøforholdene å gjøre, og blir det slik som nå fremover, så må vi nok flytte det til Seljeskogen, da snøforholdene ikke er de beste på Sjøvegan, sier Daleng.

Deltakerne

De som stiller lag er elever fra mellom- og ungdomstrinnene fra skolene i Midt - Troms, som blir inndelt i klasser, ungdomstrinn gutter, ungdomstrinn jenter, mellomtrinn gutter og mellomtrinn jenter. Det blir premier til de tre beste lagene i hver klasse, og i tillegg trekkes premier på startnummer.