Salangen-Nyheter

"Kampen om Narvik" må vente - nok en gang

Avlyser premiere på film

Kultursjef og kinosjef i Salangen, Kurt Jan Kvernmo beklager at premieren av den norske storfilmen "Kampen om Narvik" må utsettes på grunn av smittehensyn. FOTO: PRIVAT

Salangen var en av flere kommuner som var tildelt førpremiere på «Kampen om Narvik» på søndag 12.desember. Nå kan kultursjef og kinosjef Kurt Jan Kvernmo melde om at visningen er utsatt på ubestemt tid.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

– Vi beklager det som har skjedd nå, men denne beslutningen er tatt uten at vi har noe med den å gjøre. Vi vil komme tilbake med informasjon om ny dato for førpremieren her i Salangen så snart vi får ny dato fra Nordisk filmdistribusjon, sier Kurt Jan Kvernmo til nettavisen.

Svar må komme fra regjeringen

Nordisk Film, Storyline Nor og Aurora Kino opplyser om at det foreløpig ikke er tatt en avgjørelse om den ordinære norgespremieren 25. desember.

– Vi jobber målrettet mot myndighetene for å få på plass en løsning slik at vi kan få vise denne sterke underkommuniserte historien til flest mulig, så snart som mulig, avslutter skaperne i en pressemelding nettavisen har fått.

ANNONSE
Annonse