Salangen-Nyheter

Lommelykttur i Lavangen:

Både for store og små

Lavangen Fjellvandrerlag inviterer til Lommelykttur. FOTO: PRIVAT.

TENNEVOLL: Lavangen Fjellvanderlag inviterer i år igjen hele familien, både store og små til å være med på "Lommelyktturen" på mandag 13. februar. Ta med lommelykt og noe å bite i oppfordrer leder ved Lavangen Fjellvanderlag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Mandag den 13. februar inviterer Lavangen Fjellvandrerlag alle til en koselig og spennende familietur i mørket. Turen starter fra Aa gård og oppover til Fjellkysten turisthotell for en sosial samling i lavvoen hvor det blir servert kaffe og kakao, samt at det blir mulighet for å grille eventuell medbrakte pølser eller annet godt.

For de minste i familien

Turen som er arrangert av Lavangen Fjellvandrerlag har fått navnet "Lommelyktturen" og det har vært en årlig tradisjon de siste årene og er spesielt tilrettelagt for de minste i familien som også vil ut på tur. Turen starter fra Aa gård klokken 17:30 og er 1,5 kilometer lang. - Hvis det er mye snø så blir det kjørt opp løype med skuter slik at det skal være lett å gå, i tillegg er det muligheter for en liten premie når man kommer frem, forteller leder i Fjellvandrerlag Lene Sæther som også er turleder under kommende "Lommelykttur".