Salangen-Nyheter

Fem dagers tur:

- Bare å melde seg på

Karin Hauglid Zakariassen sier det vil bli en spektakulær og innholdsrik tur. FOTO: ANDRÉ RUNE SÆTHERSKAR

SJØVEGAN: Salangen Pensjonistforening jobber med å organisere en fem dagers tur i Finnmark. Reisen starter 29. august fra Sjøvegan og de vil ta deltakerne gjennom spennende opplevelser med historie og kultur.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2016 kl 00:00

I slutten av august inviterer Salangen Pensjonistforening alle til en kjempefantastisk fem dagers reise gjennom Finnmark. Leder, Karin Hauglid Zakariassen sier det er mye fint å se i Finnmark. - Jeg har vært og kjørt en del ganger i Finnmark og det er veldig mye å oppleve. Blant annet i Vardø er det et heksemonumentet som er verdt å se. Det er spennende tradisjoner og kulturer som vi skal oppleve på turen, sier Zakariassen og håper det blir en flott tur.

Enkel oversikt

Zakariassen sier at turen er godt gjennomtenkt og hun kan allerede ramse opp reiseruten. - Første dagen reiser vi fra Sjøvegan kl. 09.00 om morgenen og overnatter på Thon hotell i Kautokeino. Andre dag reiser vi videre til Karasjok, over Tana brua for så ta kvelden i Vardø. Den tredje dagen tar vi en formiddagstur til Hamningberg som er et fiskevær som nesten er mot verdens ende. Vi returnerer deretter tilbake til Karasjok. Etter frokosten på den fjerde dagen skal vi se på den samiske kulturen i Sapmi Park for så å bevege oss videre til Alta hvor vi tar vår siste overnatting, sier Zakariassen til nettavisen.

- Det er bare å melde seg på

For de som ønsker eller er mer nysgjerrig på denne unike reisen kan bare ta kontakt med SAFA for videre informasjon eller med Zakariassen på telefon

950 69 579

. - Vi er interessert i å få folk til å melde seg på, og foreløpig er det ikke mange som har gjort det. Vi må ha minimum 25 mennesker for at det skal bli en tur og søknadsfristen er 1. juli, sier Zakariassen avslutningsvis.