Salangen-Nyheter

Mulighetene er mange med mobilnettet:

Bedre mobildekning ?

BARDU: Salangsværingen Knut Bjørnar Braathen og det nordnorske selskapet Aspecto Norge leverer framtidas mobilløsninger.

Publisert:

Annonse
Annonse

Med moderne byggeteknologi, kommer også bivirkningene i form av dårligere dekning for mobiltelefoner, og andre radiosendere. Aspecto Norge, som har hovedkontor på Setermoen i Bardu, leverer nå løsninger for å bedre denne situasjonen. Ifølge daglig leder Knut Bjørnar Braathen, er denne løsninga helt nødvendig for framtida. - Henger man ikke med i utviklinga, havner man i bakevja. Innendørsløsninga vi leverer er framtida, sier Braathen til nettstedet Nytt i Nord.no


Bedrer dekninga

For å bedre mobildekninga inne i store kontorbygg, med mye stål, glass, og betong, leverer Braathen et enkelt apparat som lett kobles til det trådløse nettverket.

- Har boksen strøm og nett-tilgang, så har man forbedret mobildekninga mange ganger. Byggene blir mer og mer isolert for signaler utenfra, men dette er løsninga, sier Braathen.


Utvider

Aspecto Norge, et selskap i Officer-kjeden, er forhandler av produkter fra Network Norway. I disse dager jobbes det med etablering flere steder i Nord-Norge. - Det er nok å gjøre om dagen, men det er bare hardt arbeid som gir resultater, sier Braathen. Nyetableringene gjelder Tromsø, Bodø, Hammerfest/Alta.