Salangen-Nyheter

Best i landet:

Befestet sin posisjon

Vilde Rasmussen er best i landet i høyde. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Vilde Berthine Rasmussen befestet i helga sin posisjon på toppen i friidrettsnorge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Under kretsmesterskapet på Stangnes i Harstad i helga, hoppet Vilde Berthine Rasmussen fra Salangen 1,55 meter i høyde. Det gjorde hun for tredje gang i år, og dermed befester hun sin posisjon som nummer én i landet. - Jeg deler førsteplassen med to andre. Det gikk rimelig bra i helga, men jeg er fortsatt litt irritert på meg selv, sier Berthine Rasmussen.

I posisjon

Med dette mener salangsjenta at hun burde ha hoppet høyere. - Jeg ville over 1,60. Da ville jeg blitt den absolutt beste, og hadde sluppet å dele førsteplassen med noen andre, sier Vilde Berthine. Det er likevel en fantastisk prestasjon av den 15 år gamle jenta, at hun over lengre tid holder posisjonen som en av de tre beste i høyde i landet.

Gode trenere

Framover nå blir det mye trening på Vilde Berthine Rasmussen. - Det er ganske kult å være best. Derfor må det mye trening til. Jeg skal trene mye spenst framover, sier hun. Blant annet skal hun dra til Tromsø i løpet av sommeren. Der skal hun trene sammen med friidrettsmiljøet. - De har meget gode trenere der oppe, så jeg gleder meg veldig, sier Vilde Berthine Rasmussen.

ANNONSE
Annonse