Salangen-Nyheter

Elevene skal fremføre musikal:

Begynner å bli klar

Det er siste innspurt for elevene ved valgfag-gruppen sal og scene som i dag onsdag, skal fremføre musikalen

SJØVEGAN: I dag er det duket for musikal inne på kulturhuset på Sjøvegan nå elever fra 8. og 9. trinn som har hatt valgfag sal og scene skal fremføre musikalen "Annie" som de har øvd på siden påske.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I to timer hver uke siden påske har sal og scene gruppa ved Salangen skole øvd på musikalen "Annie". Lærer og leder ved valgfagsgruppa sal og scene, Ann Kristin Bakkemo forteller at de tidligere i år hadde en brainstorming kom en av elevene med forslag om "Annie". - Siden hun hadde kjennskap til musikalen fra sin forrige skole ble vi enige om å fremføre den. Det blir ikke hele musikalen, vi har endret og tilpasset den litt, så det blir vår egen tolkning av "Annie", forteller Bakkemo.

Fra høyer; Hassan har rolle som Oliver, Trude er hovedrolleinnehaver og skal spille Annie, og Martine som skal spille Miss Hannigan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Gjort god research

Det er Trude som skal spille "Annie", og hun er tydelig spent på musikalen, hun forteller at de har sett på videoer på nett, lest og sett filmen for å få et innblikk i hvordan deres karakterer er blitt tolket av andre, i tillegg til å ha gått rundt å sunget på sangene på fritiden i tillegg. - Nå kan vi sangene ganske godt, nå øver vi mest på hva vi skal gjøre mens vi synger, men vi føler oss klar til forestillingen i morgen, forteller hovedrolleinnehaver Trude til nettavisen.

ANNONSE
Annonse