Salangen-Nyheter

SIF Fotballs ledelse:

Beklager lodd-feil

På bildet: Leder i SIF Fotball, Tove Sletten beklager at ikke-medlemmer har fått tilsendt lodd for å selge, uten selv å ha ønsket det. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SIF Fotball prøver på lik linje med andre lag og foreninger i Salangen og skape inntekter der det er mulig. Derfor har medlemmer i den siste tiden solgt lodd for idrettslaget, men noen ikke-aktive medlemmer har også fått tilsendt lodd for salg ufrivillig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

SIF Fotball har i disse dager ute skrape lodd til alle registrerte fotballspillere.  Alle de aktive medlemmene skulle få dette tilsendt i posten, ettersom det er gjort et styrevedtak på akkurat det.  Men i denne forbindelse har det skjedd en glipp fra idrettslaget. - Det er flere av våre ikke aktive medlemmer som har fått tilsendt tilsvarnede konvolutter med lodd som spillerne. Dette er bare å beklage, men er likevell ikke verre enn at vi tar alle disse i retur, sier leder i SIF Fotball, Tove Sletten til nettavisen.

Kan levere tilbake

 

De medlemmene som har fått loddene, og likevell ikke ønsker og selge kan gjøre følgende. - De som ikke ønsker og selge disse loddene for oss, kan levere disse tilbake til SIF sitt klubbhus og til Ronny Jørgensen eller hjem til meg personlig, sier Tove Sletten bestemt.  Hun legger straks til at dersom noen som har mottatt loddene, likevell ønsker og selge dem, så setter ikke idrettslaget seg på bakføttene for det.