Salangen-Nyheter

Salangen Helserehab:

Berømmer Salangen !

Det var mange fremmøtte fra lag og foreninger samt offentlig sektor på seminaret mandag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ELVELUND: Samhandlingsreformen var tema på Salangen Helserehab mandag. Tove Karoline Knutsen (bildet) var selv representert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Tove Karoline Knutsen har selv involvert seg i omstillingsprosessen for Salangen Helserehab. Hun berømmer nå Salangen kommune, og de ansatte ved rehaben, som har turt å gå igang med den omfattende prosessen. - Jeg skal gjøre det jeg kan for å få løftet fram Salangen Helserehab i departementene og på Stortinget. Samtidig vil jeg berømme  både kommunen og senteret for å tørre å gå igang med dette, sier Tove Karoline Knutsen til nettavisen.

Omstilling

Hun sier at Salangen Helserehab har gjort det eneste riktige ved at de griper tak i de mulighetene som åpner seg.  - De utnytter den situasjonen man er i. Helsevesenet i Norge er i en stor omstillingsprosess, hvor kommunene får større ansvar for pasientene, sier Tove Karoline Knutsen.

Linda Vadstein og Inger Ann Fossli deltok på seminaret på Salangen Helserehab. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Interesse

Mandagen var stortingsrepresentanten på besøk i Salangen, hvor hun deltok på et seminar i regi av Salangen Helserehab. Knutsen sier at det var et svært interessant seminar, hvor kommunene i regionen viste stor interesse for prosjektet på rehaben. - Det er flott at hele seks kommuner i Midt-Troms stiller opp og viser engasjement. Det viser at det er interesse for å utnytte den kompetansen man har på Salangen Helserehab, avslutter Knutsen.