Salangen-Nyheter

Nytt produkt:

Blåbær fra Gjøvik

Et utsnitt av grafisk design for Arbiotas kommende produkt Bærkraft.

ROGNSÅ: På tampen av fjoråret opprettet gründeren Hans Christian Gjøvik nytt konsept med navnet Arbiota som har som ambisjonen om å stå i pakt med naturen, og i mai kan Gjøvik røpe at det vil komme et nytt og spennende produkt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I fjor skapte Hans Christian Gjøvik  Arbiota som er en grunnleggende tanke om hvordan man kan benytte seg av naturlig forekommende ressurser i arktiske Norden på en innovativ og miljøvennlig måte. - Like før jul fikk vi ordnet en av de første pilarene som er en salg- og markedsplattform. Vi ønsker å tilby ærlige og ekte produkter fra Norden, sier daglig leder ved Arbiota, Hans Christian Gjøvik.

- Jobber med å få etablert

I dag har de en variert utvalg av ulike naturprodukter som moltesyltetøy, gulrotmarmelade, tørket reinkjøtt og flaksalt som er fremstilt fra Sjøvann. Gjøvik sier at det er ikke alltid helt enkelt å komme med et passende navn. - Navnet Arbiota  er satt sammen av ordene Arktisk og biota, som er en samlebetegnelse for all flora og fauna som finnes i en region. Det er betydningen bak navnet som vi prøver å jobbe med å få etablert, fortsetter Gjøvik.

Blåbær

Gjøvik kan neve at de jobber med å ferdigstille et nytt produkt som har fått navnet Bærkraft. - Det er et spill på ordet bærekraftig, og består av blåbær. Produktet er i kategori kosttilskudd, et produkt man får antocyaner og i tilegg få dagsbehovet av vitamin C og vitamin D. Det er et spennende produkt som vi håper vil være i salg i mai, avslutter Gjøvik til nettavisen.