Salangen-Nyheter

Ble årets Ide-butikk

Guttene på Sjøvegan Byggevare fikk seg litt av en overraskelse her forleden. De ble nemlig kåret til Ide-kjedens beste butikk i Nord Norge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2009 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

(t.v) Ronny Dørum, Tom Eirik Sørensen (midten) og Hans Jørgen Pedersen ved Sjøvegan Byggevare fikk seg en god overraskelse forleden.

De visste ingenting, der de satt på samling i Ide-kjeden i Tromsø tidligere denne uka. Men i går kom nyheten. Sjøvegan Byggevare var blitt årets beste Ide-butikk i Nord Norge. Begrunnelsen var i følge nominasjonskomiteen ganske enkel. - De sa at vi hadde gjort det svært bra siden vi startet opp, og vi har veldig god service. I tilegg til at de likte måtene vi betalte bestillinger på med mer, sier daglig leder Hans Jørgen Pedersen ved Sjøvegan Byggevare.

Har mye å si

I går ettermiddag var de ansatte ved butikken på Sjøvegan i gledesrus. - No har vi spist kaka og hygga oss. Jeg har begynt å snakke med Tor-Arne Chruickshank om lønnsforhøyelse, sier Hans Jørgen Pedersen og ser på Ronny Dørum og ler godt. Butikken på Sjøvegan har fått et godt rykte i hele regionen for å være servicevennlig og levere varene rask etter at kundene har bestilt dem. - Det er veldig viktig hvis man skal overleve i dette "gamet", så må vi være på høgget hele tiden og gi den beste servicen til våre kunder, sier medeier Ronny Dørum.

Foto: Jon Henrik Larsen