Salangen-Nyheter

Utretter badstu og boblebad:

- Blir prikken over i-en

Daglig leder ved Fjellkysten Gjestehus, Tor Lyngmo ser fram til at dampen fra badstua og boblebadet siver opp rundt blide gjester. FOTO: ALEKSANDER WALØR

ÅBREKKA: Fjellkysten Gjestehus utvikler seg stadig vekk, og i forrige uke påbegynte arbeidet om å få bygget en badstu og boblebad som tilsammen utgjør 80 kvadratmeter, med fantastisk utsikt mot fjorden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det vakre landskapet i Lavangen utnyttes til det maksimale ved Fjellkysten Gjestehus. Etter tilbakemeldinger fra besøkende gjester fra både fjernt og nært, bestemte Tor Lyngmo seg for at det endelig var på tide å sette i gang utbyggingen av topp moderne badstu og boblebad som besøkende kan tilbringe flere behagelige timer i. - Den nye avdelingen skal bli en naturlig del av Fjellkysten Gjestehus og landskapet rundt. Det skal være glassvegg ut mot fjorden, og det kommer til å bli utrolig vakkert. Spesielt på vinteren når det er nordlys som skinner på himmelen, forteller Lyngmo stolt.

Det jobbes kjapt og smidig med den nye delen av bygget som blir å ha en omkrets på 80 kvadrameter når det står ferdig. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Naturbasert turisme

Det har blitt beregnet at badstua skal ha kapasitet til 10-12 mennesker om gangen, og boblebadet med 6-8 besøkende samtidig. Lyngmo legger også til at de har kommet til en smart løsning som gjestene kanskje blir å sette ekstra god pris på. - Det skal bygges slik at inngangen går til alle rommene, så besøkende kan bruke sitt eget bad. De får også utdelt slåbrok og andre essensielle deler til oppholdet sitt, forteller Lyngmo. Det har enda ikke blitt satt en dato til alt blir ferdigstilt, men Lyngmo forteller til nettavisen at de står på for å bli ferdig før neste sesong. - Det er litt avhengig av leverandørene og oss selv. Kvaliteten er viktig, og de riktige materielene må brukes, så vi bruker den tiden vi må ha. Dette blir prikken over i-en for Fjellkysten, avslutter Lyngmo.

ANNONSE
Annonse