Salangen-Nyheter

Snart landsmøte i Senterungdommen:

Borch vil bli ny leder

Lavangen- jenta Sandra Borch ønsker og bli den nye lederen for Senterungdommen etter landsmøtet i november. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Sandra Borch (23) fra Lavangen vil bli ny leder i Senterungdommen, og lanserte før helga sitt kandidatur for organisasjonen og valgkomiteen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På landsmøte i november skal ungdomsorganisasjonen til Senterpartiet velge ny leder, og det ser ut t il å bli en veldig spennende lederduell mellom Sandra Borch fra Troms og Lars Vangen (24) fra Rogaland. Begge har det siste året sittet som nestledere under nåværende leder.

Vil satse på politikken

Sandra Borch kom inn i politikken for bare noen år tilbake og har hatt en enorm karrierestige. Hun er i dag vara på stortinget og ble nå i høst valgt inn på fylkestinget i Troms. Borch går nå siste året på rettsvitenskap ved universitet i Tromsø. - For meg handler det nå om å velge mellom en karriere som jurist eller å satse på politikken. Og jeg føler meg absolutt ikke ferdig i som ungdomspolitiker, og ønsker å ta alle utfordringer og erfaringer jeg kan nå, samtidig så har jeg et brennende engasjement for Senterungdommen og ønsker å utvikle organisasjonen videre. Juristyrket løper ikke fra meg, det er noe jeg kan komme tilbake til, sier den unge uredde politikeren til nettavisen.

Første fra nord

Om Borch blir valgt til leder så blir hun den første nord-norske lederen i Senterungdommen. Og det er et savn i partiet, som ikke har for vane å gi posisjoner til nord-norske representanter.- Vangen er en veldig dyktig politiker, så duellen blir nok veldig spennende. Men jeg håper jo den neste lederen i Senterungdommen er fra Nord-Norge, smiler Borch lurt.