Salangen-Nyheter

Ønsker og bo i Salangen:

Brødre vil dele leilighet

Ibestad-brødrene skal finne seg et sted å bo før neste skolestart. FOTO: PRIVAT

IBESTAD: Skoleferien starter snart, og brødrene Sindre og Sander Roll Bruvoll er allerede på utkikk etter et sted å bo foran høstens skolestart. - Vi har akkurat begynt å se etter plass å bo, og vi håper vi finner noe sammen før skolen starter, sier brødrene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Ibestad-brødrene Sindre Roll Bruvoll og Sander Roll Bruvoll er for tiden på utkikk etter et sted å bo til neste skoleår. Brødrene skal begge studere ved Sjøvegan videregående skole, og har sagt seg enig i å flytte sammen. Det er ikke hver dag vi hører om to brødre som ønsker å dele en leilighet. - Av og til kan det være en utfordring å bo i lag som brødre, spesielt når vi er litt kresne når det gjelder mat og andre ting. Det vil alltid være noen oppturer og nedturer, som er naturlig for brødre å ha, men vi er helt sikkert på at det kommer til å gå bra til slutt, forteller brødrene Bruvoll til nettavisen.

Nye planer

Det hyggelige brødreparret sier at det er vanskelig å finne leiligheter i Salangen. - Salangen er ikke den største plassen. Vi anser oss selv som snille og ryddige. Vi er heller ingen festløver, og vi drikker heller ikke, forteller brødrene til nettavisen. Før de bestemte seg for å finne en leilighet sammen, bodde de med eldstebroren hos bestefaren sin, men nå som minstebroren også skal flytte til Sjøvegan innså de at de trenger en større leilighet. - Det beste er så klart å ha et soverom hver, og en stue som vi kan slå oss ned i på slutten av dagen. Ikke minst er det viktig å ha god internettilgang. Vi vet vi blir å bruke det mye, sier Ibestad-brødrene avsluttningsvis, mens de ler og satser på at alt blir å gå bra.

Kan du hjelpe Ibestad-brødrene kan de kontaktes via 908 53 761