Salangen-Nyheter

Handelsstanden på Sjøvegan merker at folk

Bruker januarsalget

Butikkene i Salangen er i godt i gang med årets januarsalg. De tre blondinene (bildet) på Strandsenteret har hendene fulle med kunder som ønsker å få kjøpt varer til en rimiligere penge.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

På bildet:

De tre butikkansatte Mary-Anne Winstanley (t.v), Ellen Lise Woll og Wenche Strokkenes på Strandsenteret er alle i full gang med årets januarsalg.

Januarsalg er en tradisjon i hver butikk i Norge. Også her i Salangen er tiden kommet for å kvitte seg med varer fra året før. På Strandsenteret henger den ene plakaten oppe i vinduene for å fortelle deg at salget er i gang. Hos Mary-Anne Winstanley på Bamboo er det gardinstoffer og annet fint som skal selges for en rimeligere penge.

Går bra

Folk er nyskjerrige, det er sikkert. Det har Mary-Anne fått erfare. - Salget har gått bra, vi har startet og folk er nyskjerrige, forteller Mary-Anne ovenfor nettavisen. På klesbutikken Kleo går også kassaperatene varm ettersom at kundene handler.  Det er flere butikker på Sjøvegan som har dette, understreker Mary-Anne Winstanley som håper folk tar en tur innom butikkene og ser på tilbudene.

Foto: Jon Henrik Larsen