Salangen-Nyheter

Gjentar suksessen fra i fjor:

Bruktmarked i kirka

– Vi er jo en grønn menighet, og ettersom bruktmarkedet i fjor var så populært ønsker vi å gjenta det i år og, prostiprest i Salangen menighet, Grete Glemmestad.

SJØVEGAN: Salangen menighet fortsetter loppe-suksessen fra i fjor. Lørdag 16. juni arrangeres det bruktmarked i Salangen kirke fra klokken 11:00 av. Her vil det være muligheter å leie et bord å selge sine egne ting.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er sesong for den store vår-rengjøringen, og boder skap og loft blir ryddet for ting som man ikke lengre har bruk for. Da passer det perfekt at det neste lørdag arrangeres bruktmarked i Salangen kirke. Prostiprest i Salangen menighet, Grete Glemmestad forteller at de vil leie ut bord til folk som ønsker å komme for å selge sine lopper. Hvert salgsbord koster 100 kroner og det er satt frist til 8. juni på bordbestillinger. – Vi er jo en grønn menighet, og ettersom bruktmarkedet i fjor var så populært ønsker vi å gjenta det i år og. Vi har fått tilbakemeldinger om at flere av våre nye landsmenn setter stor pris på at vi arrangerer dette, samtidig får vi fremmet viktigheten ved gjenbruk, forteller Glemmestad til nettavisen. Det vil også være kiosksalg under bruktmarkedet.

ANNONSE
Annonse