Salangen-Nyheter

Butikksjef-stillingen ikke besatt

I mars i år skal Rema 1000 flytte inn i nye lokaler på Sjøvegan. Som kjent er det Egil Lynum som bygger lokalitetene i sentrum. Men alt er ikke på plass enda med innhold i butikken. Regionleder for Nord Norge i Rema 1000, Pål Hultgren (bildet) har enda ikke funnet den rette personen til å være butikksjef til den nye butikken på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Pål Hultgren i Rema 1000 har enda ikke funnet butikksjefen for den nye butikken på Sjøvegan.


I midten av januar i fjor skrev nettavisen om at Rema 1000 skal etablere seg på Sjøvegan med egen butikk. Arbeidet startet da med å søke etter en butikksjef. Regionleder for Nord Norge, Pål Hultgren kunne da fortelle ovenfor nettavisen at mange fra Salangen har allerede søkt på jobben som sjef for den nye butikken som skal ligge tett i tett med Strandsenteret på Sjøvegan. Men til dags dato er ingen butikksjef presentert for folk i bygda. - Vi har enda ikke fått avklart hvem butikksjefen blir, men det kommer, sier Hultgren.

Store lokaler

Det er som kjent salangsværingen Egil Lynum som skal bygge et nytt foretningbygg på Sjøvegan. Det nye bygget blir stort. På hele 1500 brutto kvadratmeter skal det bli både dagligvareforetning samt andre foretninger. - Vi skal ha et bygg på 1500 kvadratmeter, eller på 2000 kvadratmeter og det skal innbefatte en Rema 1000 butikk, forteller Lynum ovenfor nettavisen. Lokalene skal være innflyttningsklare til mars i år.

Foto: Svein Snefjellå -  Avisa Nordland

Annonse