Salangen-Nyheter

Snekkerarbeid i gang på lokalbutikken:

Bygger om til Posten

- Utbyggingen har allerede startet i butikken, og alt går som planlagt, sier daglig leder av Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det har lenge vært kjent at posten skal flyttes over gaten fra Mazhar til Coop Extra på Sjøvegan. Nå har utbyggingen begynt for fullt. - Posten blir å være stengt 12. september når vi flytter alt over, og dagen etterpå åpnes den for fullt, sier Agnar Magne Fossbakk.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det kan allerede legges merke til at arbeidet med å få posten på plass på Coop Extra er startet. Veggene ved tobakksvarehyllen har allerede blitt tatt ned, og det har blitt lagd pressening ved siden av panteautomaten, hvor da postboksen blir å være - Vi har hatt en lokalsnekker her som har tatt vegger bort, og vi har kommet godt i gang med å flytte varene for å gi plass til posten, sier daglig leder ved Coop Extra Sjøvegan, Agnar Magne Fossbakk til nettavisen. Han legger til at den innerste kassen skal flyttes forbi den ytterste betalingskassen. - Å få flyttet kassen er det eneste som gjenstår, så besøkende blir ikke å merke noe forskjell ellers i butikken, forteller Fossbakk.

Etter planen

- Vi har fått en god løsning for opplegget med posten, og alt går for øyeblikket etter ruten, sier Fossbakk fornøyd til nettavisen. Han legger til at det er planlagt at posten blir stengt en dag mens alt flyttes over. - Flyttedagen er planlagt å være 12. september, og vi skal gjøre vårt beste til at det kan åpnes og være klart til kundene dagen etterpå, sier Fossbakk til nettavisen. Når posten åpner, blir den tilgjengelig på alle åpningsdager til Coop Extra.

Det er planlagt at betalingskassen innerst mot veggen skal flyttes bak den ytterste kassen hvor plastboksene for øyeblikket står. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Full opplæring

I neste uke skal første pulje av de ansatte på kurs til den store dagen når posten blir åpnet på Coop Extra. - Alle våre ansatte skal bli kurset fortløpende fram til postens åpningsdag her i Sjøvegan. Det skal være mellom 12 til 14 kurs som skal taes; alt i fra banktjenester og det digitale arbeidet, sier Fossbakk til nettavisen. Han kommenterer avslutningsvis at de ansatte er veldig motivert til å dra på disse kursene i Bardu, og ser fram til at posten kommer til Coop Extra.