Salangen-Nyheter

Markerte kvinnedagen på etterskudd:

Damene storkoset seg

Ane Kristine Haugen var en av damene som var ute på

LUNDBRYGGA: Fredagskvelden på Sjøvegan sto i kvinnenes ånd. Butikkene holdt lengre åpne, med gode tilbud til damene. Det hele ble avsluttet med skalldyrsuppe og musikk på Lundbrygga.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Nytt av året var å arrangere en egen kvinneaften på Sjøvegan. Det var næringslivet selv som tok intitativet til lengre åpne butikker, og egen damekveld på Lundbrygga Pub. Etter det nettavisen får opplyst, var det godt besøk på de ulike butikkene på Sjøvegan, som hadde åpent til klokken 20.00 fredag kveld. Det var nok de gode tilbudene som lokket kundene inn de ulike butikkdørene.

Skalldyr og islending

På Lundbrygga fredag kveld fikk damene servert en deilig asiatisk skalldyrsuppe som het Tom Yum Goong. Den var svært god, og satte damene i godt humør. Det ble bare enda bedre når den islanske party duoen "Birkir & Lenny" spilte opp til dans ut på kvelden.  De to herrene spilte flere melodier av blant annet Supertramp, Beatles, Toto med flere. Damenes aften på butikkene, og til slutt på Lundbrygga Pub, ble en stor suksess og bør gjentas allerede til neste år rundt kvinnedagen.