Salangen-Nyheter

Godt formål søkes:

Deler ut mer overskudd

Tidligere styreleder i Salangen Nærradioforening, Are Apeland forteller at etter nedleggelsen sitter foreningen igjen med 7 000 kroner som de ønsker å gi til et lokalt formål. ARKIVFOTO: JENNY HOFF

SJØVEGAN: Salangen Nærradioforening la ned for noen år siden. Foreningen sitter nå igjen med omlag 7 000 kroner. - Vi håper de pengene kan gå til gode lokale formål, sier tidligere leder Are Apeland (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Etter nedleggelsen av Salangen Nærradioforening for en god stund siden gjenstår det enda et pluss på hele 7 000 kroner som styret nå ønsker skal gå til lokal veldedighet, og søker nå etter tips fra salangsværingene.

Har ønskede formål

Tidligere styreleder Are Apeland i Salangen Nærradioforening er klar på hva pengene ønskes gått til. – Vi har lyst til at pengene skal gå til noe synlig. For eksempel om det er noen som ønsker benker i en park, eller et apparat til en lekeplass. Vi er åpen for alle forslag. Allerede har vi gitt penger til nye griller til Salangen Frivillighetssentral og Blåklokka på Salangen bo- og eldresenter. Vi har også gitt nytt miksebord til Salangen Idrettsforening, samt at vi har støttet to jenter som jobber med et kokebok- prosjekt på Salangen skole, forteller tidligere styreleder i Salangen Nærradioforening, Are Apeland til nettavisen. Han håper folk kan ta kontakt med han om tips som kan være aktuelt og støtte oppom.