Salangen-Nyheter

Funksjonshemmende fra Salangen:

Deltok på fylkesleker

De fem deltakerne ifra Salangen, i lag med sine hjelpere fra enheten på Ryet. FOTO. JON HENRIK LARSEN

De fem deltakerne ifra Salangen, i lag med sine hjelpere fra enheten på Ryet. FOTO. JON HENRIK LARSEN

SETERMOEN: I helga ble fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu. Fem deltakere fra Salangen var med, og gjorde det svært godt.

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2012 kl 00:00

Annonse
Annonse

Det er 18.gang at de offisielle fylkeslekene i friidrett og svømming for funksjonshemmede blir arrangert i Bardu. Det er Troms fylkeskommune, Bardu kommune, Bardu IL og Setermoen Svømmeklubb som også i år arrangerte lekene.

Solfrid Segtnan fikk sin fortjente sølvmedalje under fylkeslekene for funksjonshemmede i Bardu i helga. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Gjorde det godt

Alle de fem deltakerne fra Salangen gjorde det godt i lekene. Solfrid Segtnan sikret seg 2.plass i kast med liten ball. Gerd Ann Hansen fikk 1.plass i kast med liten ball. Hilmar Ingebrigtsen og Oddveig Ingebrigtsen ble også vinnere, og fikk 1.plass i kast med liten ball de også. Kjell Einar Stenhaug fikk 2.plass i ballkastingen. Det var en tydelig stolt og glad Stenhaug som inntok plassen sin på pallen i lag med de to andre vinnerne som kom fra to andre steder i Troms.

Gerd-Ann Hansen mottok stolt sin gullmedalje etter et suverent kast i konkurransen liten ball. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Har deltatt i flere år

 

Funksjonshemmende fra Salangen har deltatt i flere år på lekene, og fått medaljer og diplomer for sine deltakelser. Lekene i helga ble avsluttet lørdag kveld med stor festmiddag i Barduhallen. - Det var en stor dag for alle deltakerne som var med fra oss i Salangen. Dette er en kjempebegivenhet, og deltakergleden er så utrolig stor, sier ansatt ved Ryet 11- enheten i Salangen, Markus Fossbakk til nettavisen.