Salangen-Nyheter

Trenger 50 frivillige:

- Det er en stor oppgave

- Dette er Norges største dugnadsarbeid, sier Terje Bertheussen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Årets TV-aksjonen går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Aksjonsleder og varaordfører i Salangen kommune, Terje Bertheussen meddeler at man allerede nå kan melde seg som frivillig.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. De innsamlede midlene skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22. oktober. For å få til Norges største dugnadsarbeid er de helt avhengig av frivillig innsats. Varaordfører og aksjonsleder i Salangen, Terje Bertheussen informerer om at de ønsker i hvert fall 50 frivillige for å dekke alle nodene. - Det er en stor oppgave å arrangere dette. Det er mange faste som stiller opp hvert år, noe som er fantastisk gjort, men vi skulle trengt noen flere, sier Terje Bertheussen ovenfor nettavisen.

Engasjere familie og venner

Bertheussen håper at det er mange som melder seg på og gjerne engasjerer familier og venner til å hjelpe til. - Det er fullt mulig at jeg også kommer til å gå samtlige noder, så lenge jeg ikke blir satt opp på organiseringen, informerer Bertheussen som ser frem til årets TV-aksjon. For å melde seg på kan folk ta kontakt med Salangen kommune, blimed.no, eller Terje Bertheussen.