Salangen-Nyheter

Første dag på Stortinget:

- Det er veldig stas

Cecilie Myrseth er veldig fornøyd etter henne første dag på Stortinget. FOTO: PRIVAT

OSLO/TENNEVOLL: I går hadde tidligere lavangsværing Cecilie Terese Myrseth sin første dag i Stortinget som stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I dgår hadde tidligere lavangsværing Cecilie Terese Myrseth sin første dag i Stortinget som Stortingsrepresentant for Troms Arbeiderparti. Når dagen nesten var omme kunne hun fornøyd fortelle nettavisen at hun var helt overveldet. - Det er mye å sette seg inn i. Stortinget er et stort hus og vi har fått omvisning og slikt. I dag ble vi også konstituert som stortingsrepresentanter, sier hun engasjert ovenfor nettavisen.

Tromsbenken har hatt sitt første møte, og er nå klar til innsats for folk og fylke! FOTO: PRIVAT

Jobbe for troms

Nå sitter Myrseth i det tidligere kontoret til Tove Karoline Knudsen. Myrseth flirer etter at journalisten spør om statsminister er det neste steget etter å ha kommet fra Lavangen, sittet i Troms Fylkesråd, og nå over til stortingsrepresentant. - Jeg skal først fokusere på å gjøre en god jobb for Troms. Det er fint for demokratiet at det er så mange fra ulike plasser med ulike bakgrunner. Det er i hvert fall en stor forandring fra å komme fra Fylkesrådet til Stortingen, ler Myrseth avsluttende til nettavisen.