Salangen-Nyheter

Nyoppstarta nettbutikk:

- Det går veldig bra!

Tobias Mikalsen er stolt over den nye nettbutikken. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

SJØVEGAN: Nå er det nesten en måned siden Tobias Mikalsen (bildet) startet opp sin egen nettbutikk, DingzShop.com. I nettbutikken selges det diverse dingz-utstyr som man kan få bruk for.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Etter en lang tid med planlegging og idé-utvikling ble Tobias Mikalsen (15) fra Salangen klar til å åpne nettbutikken, DingzShop. Vi tok en prat med gründeren for å høre om hvordan det går etter åpningen.

Fornøyd

- Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger både fra folk jeg kjenner og andre som har tatt turen innom nettsiden, forteller en stolt Mikalsen. Videre kan han fortelle at han er veldig glad for å ha kommet i gang. - Fram til nå så har det gått veldig bra, forteller 15-åringen stolt til nettavisen.

Kundeservice

Nettsiden til DingzShop er veldig oversikkelig og fin. Tobias er veldig opptatt av god kundeservice. - Selv har jeg savnet en nettbutikk som gir meg skikkelig god behandling, som jeg føler jeg kan spørre om alt. Hvor jeg aldri trenger å forholde meg til åpningstider for kunderservice. Med denne nettbutikken skal jeg ha den gylne regel i fokus i forbindelse med kundebehandling. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å gi deg den kundeopplevelsen du fortjener, med personlig kontakt om ønsket. Å stille oss ett spørsmål skal være så lett som det går ann å få det, skriver han på nettsiden sine.

Venter

Du kan få kjøpt alt fra dataspill til sigaretttenner. Men det er ikke dette som det går mest av. - Det som er mest populært er dekslene vi har til Iphone 4 og 5, fortsetter han. Det kommer flere varer. - Vi har fortsatt ikke fått inn alle varene. Jeg venter flere "dingser" innen en måned, sier Mikalsen. Han avslutter med å si at fremtiden for nettbutikken ser lys ut:. - Ta en tur innom

www.dingzshop.com

, så finner du noe du garantert liker, avslutter den ivrige gründeren.