Salangen-Nyheter

Elvelund camping har åpnet:

- Dette er en flott plass!

Daglig leder ved Elvelund camping, Tor Arne Chruickshank er glad for at det er kommet så mange gjester til campingplassen allerede på åpningsdagen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

ELVELUND: Nå er Elvelund camping åpnet, og Tor Arne Chruickshank forteller at det har gått strålende så langT, gjestene har for alvor begynt å strømme inn og sola skinner nede ved utløpet av Salangselva.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Torsdag, 1. juni åpnet Tor- Arne Chruickshank campingplassen for denne sesongen, nede på plassen var det allerede mange campingvogner på plass og inne på kafeen var det travelt med gjester. - Heldigvis kom sola frem i dag på åpningsdagen til Elvelund camping, da får vi håpe det er slutt på vinteren og sommeren er kommet for å bli. Det har allerede vært bra med gjester som har kommet og jeg har fått flere henvendelser av folk som kommer i morgen, forteller Chruickshank.

Hyggelig miljø og vertskap

En av de oppmøtte stamgjestene er Hans Kristian Liar som kommer helt fra Borkenes han forteller at han tilbringer hele sesongen på Elvelund camping. - Jeg flytter hit hvert år noen uker før åpningen og tilbringer hele sesongen her. Det er vel elva som trekker meg hit mest, men også det fine miljøet og det hyggelige vertskapet, jeg liker kafeen veldig godt, her får man god mat, både frokost lunch, middag og kvelds, og vil man ha vin til maten så får man det. Det er ikke en veldig stor campingplass, men alle kjenner alle og alle er vennlig og behjelpelige. Det er rett og slett en kjempeplass!, forteller Liar.

Hans Kristian Liar har det som plommen i egget på Elvelund camping. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- En utrolig fin elv

Hans Kristian forteller at han lenge ønsket seg plass på Elvelund, men det var en plass han hadde et spesielt øye til og når han så at vognen som sto på plassen var til salgs spurte han Tor- Arne om han kunne få overta plassen om han kjøpte vognen. - Her har jeg fiskeplassen rett utenfor forteltet og kan følge med elven mens jeg sitter inne å spiser frokost. Salangselva er en utrolig fin elv med gode fiskemuligheter, den største sjøørreten jeg har fått i elva var 7,3 kilo, men det er også en fantastisk sjørøye elv, sier Hans Kristian som tydelig ser frem til elva åpner.