Salangen-Nyheter

Innovasjon Norge om Salangen-Nyheter:

-Dette er imponerende!

Hans-Tore Nilsen likte det han fikk se hos nettavisen Salangen-Nyheter. FOTO: KARIN HASUND

SJØVEGAN: Onsdag formiddag fikk Salangen-Nyheter besøk av spesialrådgiver ved Innovasjon Norge, Hans-Tore Nilsen. Han ble meget imponert over det nettavisen har fått til frem til nå, og ser ikke bort fra at Innovasjon Norge kan hjelpe avisen til å bli enda større.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Spesialrådgiver Hans-Tore Nilsen fra Innovasjon Norge kom onsdag formiddag på besøk til Salangen-Nyheter for å se nærmere på hva de driver med. Nilsen fikk omvisning i lokalene og var imponert over det han fikk se. – Det er veldig interessant at de har kommet så langt med så lite ressurser. Det er en spennende bedrift som har utviklet seg enormt. Jeg er imponert over alt eier Jon Henrik har fått til her, for ikke å snakke om planene hans videre, forteller Nilsen etter møtet.

Håper på investeringsmidler

Eier av Salangen Nyheter, Jon Henrik Larsen, satte meget stor pris på at Nilsen tok seg tid til å komme innom avisen.. – Jeg synes det var hyggelig at han kom på besøk og at de ser potensialet i bedriften, sier Larsen og tror at Innovasjon Norge kan tilføre Salangen- Nyheter mye veiledning hvordan man kan vokse når det gjelder web-tv og produksjoner.. – Vi er invitert til Tromsø nå, og får legge frem det vi holder på med for de som driver med denne type næring hos Innovasjon Norge, og vi håper på investeringsmidler i løpet av 2013 ut i fra de ideene vi har her, forteller Larsen. Nilsen kunne ikke gi et klart svar umiddelbart. - Jeg tar ikke beslutningen alene. Nå må det bli et møte med sakbehandlerne, men i utgangspunktet er vi meget positive, kunne han fortelle før han måtte reise videre fra Salangen-Nyheter onsdag.